MENÜ

En Cok Okunanlar

Bu Blogda Ara


Derya Baykal KIRISIKLIKLAR IÇIN DOGAL TARIFLER,

Yumurta aki-bal maskesi: 1 yumurta aki ile 2 yemek kasigi çiçek bali iyice karistirilir, yüze sürülür ve 20 dakika etkilenmeye birakilir. Süre sonunda yüz ilik suyla yikanir.Kaymak Elma Maskesi KIRISIKLIKLAR IÇIN DOGAL TARIFLER,Kirisikliklar Için Bitkisel Tarifleri
Her gün isirganotu çayi ile yikanan yüz gerginlesir.
Kaymak, Elma maskesi: Bu maskeyi hazirlamak için soyulmus bir elma ve üç kasik kaymagi mikserle bir kaç dakika karistirmaniz yeterli. Karisimi cildinize yaydiktan sonra temiz bir bezle yüzünüzü kapatin. Yaklasik on dakika bekledikten sonra maskeyi silin ve yüzünüzü ilik suyla temizleyin.
Faydasi: Kaymak cildi yumusatir, nemlendirir ve cilde elastikiyet kazandirir. Kirisiklara karsi da etkilidir. Elma ise cildin diri kalmasi için önemli bir besindir.
Ihlamur Maskesi: Bir miktar ihlamurun çiçek ve yapraklarini ezin. Daha sonra süt ve salatalik suyu ilave ederek krem kivamina gelinceye kadar yogurun ve gece yatmadan önce cildinize iyice sürün.Bu maskeyi haftada iki defa uygulayabilirsiniz.
Badem Yagi: Ayni miktarlarda aci badem yagi, pirinç unu ve 1 yumurtanin sarisini bir kabin içinde iyice karistirin.Daha sonra krem kivamina gelinceye kadar süt ilave ederek yogurun.Hazirladiginiz kremi banyodan bir saat önce cildinize masaj yaparak sürün.Bu maskeyi haftada bir kez uygulayabilirsiniz.
Badem Yagi KIRISIKLIKLAR IÇIN DOGAL TARIFLER,Kirisikliklar Için Bitkisel TarifleriBal Maskesi
1 Çorba kasigi bal,
1 fincan limon,
2 adet yumurta aki,
1 çorba kasigi badem yagi,
yarim fincan süt karstir kirisik bölgelere uygula.
Kirisiklik Maskesi
1 tatli kasigi zeytinyagi
1 tatli kasigi sap tozu
1 adet yumurta aki
Tüm malzemeleri karistirin cildinize uygulayin. 20 dakika bekletip yikayin.
Kirisiklik maskesi
1 tatli kasigi pastane mayasi
1 yumurta aki
Malzemeleri karistirip cildinize uygulayin. 20 dakika bekletip ilik su ile yikayin.
Kirisiklik Maskesi
Soya fasulyesi unu
3 yumurta aki
1 fincan süt
1 tatli kasigi bal
1 tatli kasigi tereyagi
Tüm malzemeleri karistirip hamur haline getirin. Elde ettiginiz hamuru güneste kurutun ve ovarak toz haline getirin. Üzerine 1 tatli kasigi tereyagi ve 1 tatli kasigi bal ilave edin. Elde ettiginiz karisimi cildinize sürün en az 1 saat bekletin.
resimlerin üzerine tiklayarak büyük hallerini görebilirsinizKIRISIKLIKLAR IÇIN DOGAL TARIFLER,



0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler

.
Dantel Örgü modelleri