MENÜ

En Cok Okunanlar

Bu Blogda Ara


Tig isi etek ve hirka semasi ile birlikte







(click picture to enlarge) resimlerin üzerine tiklayarak büyük hallerini görebilirsinizTig isi etek ve hirka semasi ile birlikte


Tig isi büstiyer ve semalari





(click picture to enlarge) resimlerin üzerine tiklayarak büyük hallerini görebilirsinizTig isi büstiyer ve semalari


Tig isi yazlik panço ve semasi





(click picture to enlarge) resimlerin üzerine tiklayarak büyük hallerini görebilirsinizTig isi yazlik panço ve semasi


Tig isi örümcek agi hirka ve semasi








(click picture to enlarge) resimlerin üzerine tiklayarak büyük hallerini görebilirsinizTig isi örümcek agi hirka ve semasi


Dantel yazlik bluz ve semasi











(click picture to enlarge) resimlerin üzerine tiklayarak büyük hallerini görebilirsinizDantel yazlik bluz ve semasi


Tig isi bolero ve semasi





(click picture to enlarge) resimlerin üzerine tiklayarak büyük hallerini görebilirsinizTig isi bolero ve semasi


Örgü yelek anlatimi


 MALZEME : Vizon
RENK NO : 223 (4 yumak), 288-2864 Tek yumak)
SIS NO: 4,5
ÖRGÜ SEKLI: pirinç örgü, haraso
Not:Modellerimizde renk ve malzemeleri nakoya göre verdik, siz istediginiz renk ve malzemeleri kullanabilirsiniz.
Yapilisi:ARKA : 223 nolu iplikle 42 ilmek baslanarak pirinç örnegi örülür. Her düz sirada, yanlardan l er ilmek artirilarak 54 ilmege ulasilir. Beden boyu 21 cm ö-rüldükten sonra, her 3 sirada bir, 5 defa yanlardan l er ilmek, daha sonra her 5 sirada bir, 2 defa l er ilmek arttirilir. Toplam 68 ilmek 8 cm düz örülerek tekrar arttirma islemine baslanir. Her 3 sirada bir, yanlardan 8 kere l er ilmek artis yapilarak 84 ilmege u-lasilir. Beden boyu 51 cm örüldükten sonra arka yaka kesimi için ilmekler ortalanip, ortadaki ilmekler 5+3+2 ilmek kesilir. Omuzlara birakilan 32'ser ilmek 3 kademede kesilerek bitirilir.
ÖN : 223 nolu iplikle 5 ilmek baslanarak pirinç örne-) örülür. Her düz sirada yandan l er ilmek artirilarak 7 ilmege ulasilir. Beden boyu 21 cm örüldükten sonra, her 3 sirada bir, 5 defa yandan l er ilmek, daha sonra her 5 sirada bir, 2 kere l er ilmek arttirilir. 8 cm düz örülerek tekrar arttirma islemine baslanir. Her 3 sirada bir, yandan 8 kere l er ilmek artis yapilarak 32 ilmege ulasilir. Beden boyu 51 cm örüldükten sonra arka yaka kesimi için ilmekler ortalanip, yaka için 5+3+2 ilmek kesilir. Omuzlara birakilan 32'ser ilmek 3 kademede kesilerek bitirilir.
YAKA: 288 nolu iplikle 152 ilmek baslanir. 6 cm haraso örülerek her sirada kenarlarindan l er ilmek eksiltme islemi yapilir. Bütün ilmekler bir defada kesilerek bitirilir.
KENAR BORDÜRLERI : 2864 nolu iplikle 222 Ilmek baslanir. 3 dis haraso örülüp bir defada bitirilir. Kol ve yan kisimlardaki bordürler için 288 renk nolu iplikle 110 ilmek çikarilarak 3 dis haraso örülür, bir defada kesilerek bitirilir.
KORDON VE PONPON :288 nolu iplik 3 kat yapilarak 100 adet zincir çekilir. Yine 288 nolu iplik ile 10 ilmek baslanip, 10 sira haraso örülür, igne ile kenarlar dikilerek büzülür ve içi iple doldurulur. Çekilen zincir etrafina dolanip dikilir.


(click picture to enlarge) resimlerin üzerine tiklayarak büyük hallerini görebilirsinizÖrgü yelek anlatimi


Saçörgülü bere anltimi


 MALZEME : Vizon
RENKNO: 257(1 yumak)
SIS NO: 6
ÖRGÜ SEKLI: Selanik örgü, saç örgü
Not: Malzemeler ve renk numaralari nakoya göre verilmistir.Siz istediginiz renk ve malzemeleri kullanabilirsiniz.
Yapilisi:BERE : 40 ilmek baslanir. Selanik örgü ile 3 8 cm örülür ve ilmekler bir defada kesilerek bitirilir. Bere dikildikten sonra dikis yerinden sise 8 ilmek toplanir, düz örgü örülür. 8 ilmegin yanlardaki 2 tanesi kenar ilmegi olarak birakilir, 6 sirada bir, sagdan sol ortadaki 6 ilmek 3+3 burgu yapilir. Toplam 7 burgu ydpilir ve bittigi yere dikilir. Ayni islemlerle bu defa 9 adet burgu yapilarak berenin tepe kismina tig yardimiyla monte edilir.


(click picture to enlarge) resimlerin üzerine tiklayarak büyük hallerini görebilirsinizSaçörgülü bere anltimi


Tig isi örtü ve yastik anlatimi





ÖRGÜ SEKLI: Trabzan, fistik, zincir
YASTIK:257 renk no.lu iplikle 46 cm zincir çekilerek 3'er zincir atlanip trapzan yapilarak kafesler elde edilir. 5 aaet zincirle dönülerek tekrar traPzan örgüye devam edilir. 42 cm örülerek bitirilir.
8 adet zincir çekilerek birlestirilir.
l.sira: Basina dolanarak 3 kere ayni delige batilip iplik uzatilarak tigdd toplanir, nepsi Pir defada çekilerek fistik yapilir. 5 adet zincir çekililerek tekrarlanip 6 adet grup olusturulur. 2.sira: ana rankle zincirlerin üstüne 5 ddettraPZdn yapilir, 1 adet zincir çekilir, tekrar 5 adet trabzan yapilirö85seklinde sira tamamlanir.
3.sira: 6 adet trabzan yapilir, köselerde 1 delige 3 adet trabzan yapilir, .seklinde sira tamamlanir. 5 adet motif yanyana sik igne ile eklenerek yastigin eni, 6 adet motif üstüsfe eklenerek yastigin boyu olusturulur.
Örülen iki parça sik igne ile birlestirilerek bitirilir. Yastigin birya-ninda, ner iki tarafindan l er motif birlestirilerek ortasi açik birakilir. 2 aaet yastik örülür.
ÖLÇÜ: 43X45 CM
THROVV:257 renk no.lu iplikle Sadece motiflerle örülerek bitirilir.
ÖLÇÜ: 116X116 CMclick picture to enlarge) resimlerin üzerine tiklayarak büyük hallerini görebilirsinizTig isi örtü ve yastik anlatimi


Ajurlu kazak anlatim




Malzeme:Wool Soft
Renk No: 4040 (3 yumak)
Sis No: 5.5
Örgü Sekli: Düz örgü, ters örgü, 1+1 lastik örgü, ajur modeli, haraso
Not: Modelimizde kullandigimiz renk numaralari nakoya aittir. Örnegimizin diyagramini yazimizin sonunda bulabilirsiniz.
Yapilisi:ARKA: 75 ilmek baslanir, 3 cm 1+1 lastik örülüp, diyagramdaki modele geçilirken ilk sirada 10 ilmek arayla 7 defa 1 er ilmek kesilerek 68 ilmege düsülür. Beden boyu 26 cm oldugunda reglan kol kesimi için her iki taraftan 9 defa; 3 ilmek beraber alinarak 2 ilmek kesilirö85seklinde kesim islemi uygulanir. Beden boyu 40 cm örülerek yaka için ilmekler ortalanir ve ortadaki 12 ilmek yardimci bir siste bekletilirken, omuzlarda kalan 10'ar ilmek 3 asamada kesilerek bitirilir.
ÖN: Arka beden gibi örülür. Beden boyu 40 cm örülerek yaka için ilmekler ortalanir ve ortadaki 8 ilmek yardimci bir siste bekletilir. Yakanin her iki tarafindan 1 er ilmek daha yardimci sise alinir, ayni sirada omuzlarda kalan 10'ar ilmek 3 asamada kesilerek bitirilir.
KOLLAR: 85 ilmek baslanir, 5 cm 1 +1 lastik örülüp, diyagramdaki model uygulanir. Kol boyu 21 cm oldugunda reglan kol kesimi için her iki taraftan, 16 defa; 3 ilmek beraber alinarak 2 ilmek kesilir. Kol boyu 31 cm de kalan 21 ilmek yardimci sise alinarak bekletilir. Diger kol da ayni sekilde örülür.
HAZIRLANISI: Bekletilen 62 ilmek kol + beden + kol + beden seklinde siralanarak 4 cm haraso örülüp, bitirilir.

(click picture to enlarge) resimlerin üzerine tiklayarak büyük hallerini görebilirsinizAjurlu kazak anlatim


Bolerolu kazak anlatimi





MALZEME: Nako Wool Soft 10042 (4 Yumak) Nako Süper Angora 208 (2 Yumak)
SIS NO: 4
TIG NO: 5
ÖRGÜ SEKLI: Düz örgü, ters örgü, 1 + 1 lastik örgü, 3'lü trabzan, sik igne
Not:Modellerimizde renk ve malzemeleri nakoya göre verdik, siz istediginiz renk ve malzemeleri kullanabilirsiniz.
Yapilisi:ÖN:Wool Soft 10042 no lu iplikle 30 ilmekle baslanir.Etek ucundaki oval sekli vermek için örgü 86 ilmek oluncaya kadar her iki yandan 2'ser ilmek arttirilarak düz örgü örülür.Beden boyu 45 cm oldugunda kol evi için her iki yandan 4+2+1 + 1 iöeemek kesilip kalan 68 ilmekle örgüye devam edilir.Beden boyu 50 cm oldugunda yaka kesimi için ilmekler ortalanip, ortadaki 38 ilmek bir defada kesilir.Iki yanda kalan ilmekler örülmeye devam edilir.Beden boyu 58 cm oldugunda omuzlarda kalan 15'er ilmek 3 asamada kesilerek bitirilir.Biten ön parçanin etek ucundan 114 ilmek toplanarak çikartilir. 3cm 1 + 1 iastik örgü örülerek 1 defada kesilerek bitirilir.
ARKA:Ön kol evi kesimine kadar uygulanan islemin aynisi uygulanir. Kesimden sonra 68 ilmekle örgüye devam edilir.Beden boyu 56 cm oldugunda arka yaka kesimi için ilmekler ortalanip ortadaki 38 ilmek bir defada kesilir.Beden boyu 58 cm oldugunda iki yanda kalan 15'er ilmek 3 asamada kesilerek bitirilir.Biten arka parçanin etek ucundan 114 ilmek toplanarak çikartilir. 3 cm 1 + 1 lastik örgü örülerek bir defada kesilerek bitirilir.
KOLLAR:10042 no lu iplikle 70 ilmekle baslanir.3cm 1 + 1 lastik örgü örülür. 10 ilmek arttirilarak düz örgüye geçilir.Kol boyu 6 cm e tamamlanarak kol evi için 4 ilmek kesilir.Izleyen siralarda 12 ilmek kalana kadar her iki yandan, her sira 2'ser ilmek kesilerek örülür.Kalan 12 ilmek 1 . defada kesilerek bitirilir.
YAKA:
Bütün parçalar dikilerek birlestirildikten sonra kare yakayi olusturmak için yakanin ön kismindan 38 ilmek toplanarak çikartilir.2 cm 1 + 1 lastik örgü örülerek bir defada kesilerek bitirilir.Yakanin her iki yan ve arka kismindan 110 ilmek toplanarak çikartilir.Ön parça yan parçalara köselerden dikilerek bitirilir.
KANATLAR:
Sag kanat:
3 bölümden olusur; 1 .bölüm (üst):
Süper Angora 208 no lu iplikle 5 no lu tig ile 15 zincir çekilerek üzerine 15 trabzan örülür.Etrafina sik igne örülerek bitirilir.Ayni islemle 6 parça yapilarak sekildeki gibi birlestirilir.
2.bölüm (orta):
208 no lu iplikle 25 zincir çekilerek üzerine 25 trabzan örülür.Etrafina sik igne örülerek bitiriiir.Ayni islemi uygulayarak 9 parça örülür. Birlestirilerek bitirilir.
3.bölüm (alt):
208 no lu iplikle 35 zincir çekilerek üzerine 35 trabzan örülür.Etrafina sik igne örülerek bitirilir.Ayni islem uygulanarak 10 parça örülür. Birlestirilerek bitirilir.
3 parça birbirinin üzerine gelecek sekilde birlestirilerek kanat olusturulur.Kazagin omzuna gelecek sekilde modeldeki gibi dikilerek yerlestirilir.
Sol kanat:Sag kanat için uygulanan islemlerin aynisi uygulanir.
(click picture to enlarge) resimlerin üzerine tiklayarak büyük hallerini görebilirsinizBolerolu kazak anlatimi


Üçgen modelli kazak anlatim





Malzeme: Askim
Renk No: 20119(5 yumak)
SIS No: 6
Örgü Sekli: Düz örgü, ters örgü, 2+2 lastik örgü
Not:Modellerimizde renk ve malzemeleri nakoya göre verdik, siz istediginiz renk ve malzemeleri kullanabilirsiniz.
Yapilisi:ÖRNEK ANLATIMI:
18 ilmek baslanir, düz örgü yapilir. 1 .sira: 2 ilmek düz örülür, geri dönülür, yanindaki 16 ilmek yardimci siste bekletilir. 2 düz ilmek 5 sira örülür, 1 dolama yapilir, yardimci sisten 7 ilmek 2 düz ilmegin yanina alinirken, 1 ilmek kesilir, 5 ilmek düz örülür, geri dönülür, 1 ilmek kesilir, 3 ilmek ters örülür, 4.ilmek dolama yapilan ilmekle beraber alinarak ters örülür, dolama yapilan iplik siste kalir, 4.ilmek sisten çikarilarak geri dönülür, sag siste 2 ilmek ve 1 dolama ipligi kalir. Sol sisteki ilmeklerden 1 ilmek kesilir, 3 ilmek örülür, geri dönülür, 1 ilmek kesilir, 1 ilmek örülür, 1 ilmekle dolama yapilan ilmek beraber örülür, dolama yapilan iplik siste kalir, dolama yapilan ilmekle beraber alinan ilmek soldaki sisten birakilir, geri dönülür, sagdaki siste 2 ilmek ve 1 dolama ipligi kalir, sol sisteki 1 ilmek kesilir,
1 ilmek örülür, 1 dolama yapilir, tekrar yardimci sisten 7 ilmek alinarak ayni geri dönme islemleri uygulanir, 1 dolama yapilir, yardimci siste kalan son
2 ilmek de sise alinir. Ayni islemler uygulanarak sira tamamlanir.
2.sira: 2 ilmek ters örülür, dolama ipligine 3 ilmek çikarilir, 2 ilmek ters örülür, dolama ipligine 5 ilmek çikarilir, 2 ilmek ters örülür, dolama yapilan iplige 3 ilmek çikarilir, 2 ilmek ters örülerek 19 ilmekle sira tamamlanir.
3.sira: 6 ilmek örülür, geri dönülür (soldaki siste 13 ilmek yardimci siste bekletilir), örülen 6 ilmekten 1 ilmek kesilir, 4 Ilmek örülür, geri dönülür, 5 ilmek örülür, geri dönülür, 1 ilmek kesilir, 3 ilmek örülür, geri dönülür, 4 ilmek örülür, geri dönülür, 1 ilmek kesilir, 2 ilmek örülür, geri dönülür, 3 ilmek örülürö85 seklinde kesme islemine 2 ilmek kalana kadar devam edilir. 2 ilmek kaldiginda sise 1 dolama yapilir, yardimci sisteki 7 ilmek 2 ilmegin yanina alinarak 1.siradaki islemler uygulanir. 7 ilmek 2 ilmege düsürülür, 1 dolama yapilir, yardimci siste bekletilen 6 ilmek 2 düz ilmegin yanina alinir, 1 ilmek kesilir, 4 ilmek örülür, geri dönülür, 4 ilmek örülür, 5.ilmek dolama yapilan ilmekle beraber alinarak kesilir, dolama yapilan ilmek soldaki siste kalir, 5.ilmek sisten birakilir.. .seklinde kesme islemi uygulanarak 2 ilmege düsülüp, sira tamamlanir. 4.sira: 2 ilmek ters örülür, dolama ilmegine 5 ilmek çikarilir, 2 ilmek ters örülürö85seklinde örülürken, her iki taraftan 1 er ilmek artis yapilarak 18 ilmege ulasilir.
5.sira: 1 .siradan itibaren örnek tekrar edilir.
ARKA: 70 ilmek baslanir, 11 cm 2+2 lastik örülüp, örnek uygulanir. Beden boyu 58 cm örülerek yaka için ilmekler ortalanir ve ortadaki 30 ilmek kesilir. Beden boyu 62 cm oldugunda omuzlardaki 20'ser ilmek bir defada kesilerek bitirilir.
ÖN: 70 ilmek baslanir, arka beden gibi örülür. Beden boyu 51 cm örülerek yaka için ön ortasindan 16 ilmek kesilerek örgüye 2 parça halinde devam edilir. Yakanin her iki tarafindan, her sirada 2+2+1+1+1 ilmek kesilir. Beden boyu 62 cm de omuzlarda kalan 20'ser ilmek bir defada kesilerek bitirilir.
KOLLAR: 32 ilmek baslanir, 12 cm 2+2 lastik örülüp, örnek uygulanir. Her iki taraftan, 2 sira arayla 18 defa 1 er ilmek artis yapilarak 68 ilmege ulasilir. Kol boyu 61 cm de ilmekler bir defada kesilerek bitirilir. Diger koi da ayni sekilde örülür.
YAKA: Yaka etrafindan sise 78 ilmek çikarilir, 3 cm 2+2 lastik örülüp, ilmekler bir defada kesilerek bitirilir.(click picture to enlarge) resimlerin üzerine tiklayarak büyük hallerini görebilirsinizÜçgen modelli kazak anlatim


Panço anlatimi




Malzemeler;
ip 250 gr
ip 100 gr



Yapilisi,
7 zincir çekilip halkayapilir. Halkanin içine uzun trabzanlarla dolgu yapilir.
4 er zincir çekilerek trabzanlarin arasina batilir.
Iki motif hazirlandiktan sonra birlestirilir. Pançoyu tamamlamak için 48 motif hazirlanir.
Yaka kismi ayrilacak sekilde panço birlestirilir ve bitirilir


(click picture to enlarge) resimlerin üzerine tiklayarak büyük hallerini görebilirsinizPanço anlatimi


Örgü bolero anlatimi





BU BOLERO IÇIN 2.5 ADET 100 ER GR. LIK IPLERDEN KULLANILIYOR. BEN 5 NO SISLE NAKO REKOR IPINDEN ÖRDÜM. ASLINDA 3. IPTEN ÇOK AZ KULLANILDI AMA DAHA UZUN YAPMAK ISTEYENLER IÇIN 3 ADET IP YETERLI OLUR. BIRDE NEREDEYSE ÖRNEGIN 3/2 SI ÇIFT LASTIK ÖRÜLDÜGÜ IÇIN ÇOK IPLIK HARCANIYOR.
BEN KENDI ÖRDÜGÜM ÖLÇÜYE GÖRE SIZE BILGI VERECEGIM YANI 38 BEDENE GÖRE. AMA ALDIGIM ÖRNEK YAKLASIK 40 - 42 BEDENE GÖRE ÖRÜLMÜSTÜ, PARANaaa IÇINDEKI ILMEK SAYILARINI 40 - 42 BEDEN IÇIN VERIYORUM.
YAPIM ASAMALARI:
1. SISIMIZE 150 (180) ILMEK ATIP 25 CM 2/2 (YANI 2 TERS 2 YÜZ ) LASTIK ÖRÜYORUZ.

2. 25 CM SONUNDA ILMEK SAYISINI HER 2 ILMEGI BIR ÖREREK 75 (90) ILMEGE DÜSÜRÜYORUZ.

BU KISIMDA ISTEDIGIMIZ ÖRNEGI KOYUYORUZ BEN DEGISIK BIR AJUR ÖRNEGI KOYDUM. ALDIGIM ÖRNEKTEKI 3 LÜ BURMA AJUR DU AMA ONU YAPAMAYINCA ÖRGÜ KITAPLARINDAN BU ÖRNEGI BULUP UYGULADIM. SIZ DÜZ ÖRGÜ YADA NE SITERSENIZ ONU YAPABILIRSINIZ . BU KISIM SIRT KISMINI OLUSTURACAK.

3. 28 CM ÖRNEKLI KISMI ÖRDÜKTEN SONRA YENIDEN ILMEK SAYISINI 150 (180) ' YE ÇIKARIYORSUNUZ (YANI ARTIRIYORUZ) VE YINE 25 CM 2/2 ( YANI 2 YÜZ 2 TERS ) LASTIK ÖRÜP, 25 CM SONUNDA HEPSINI BIR KESIYORUZ.VE ELIMIZDE ASAGIDAKI RESIMDEKI GIBI BIR PARÇA OLUYOR.


Resim küçültülmüstür. Orjinal boyutu için tiklayin. Resmin orjinal ölçüsü 845x634 ve 111KB dir.kaynak: www.sanalda1numara.com


4. BU ASAMADA ISE PARÇAMIZI ASAGIDA GÖRÜLDÜGÜ GIBI 2' YE KATLAYIP LASTIK ÖRDÜGÜMÜZ KISIMLARI KENARDAN DIKIYORUZ. ÖRNEK KOYDUGUMUZ KISMI DIKMIYORUZ. ÇÜNKÜ BURADAN BOLEROYU GIYECEGIZ.

Resim küçültülmüstür. Orjinal boyutu için tiklayin. Resmin orjinal ölçüsü 682x512 ve 61KB dir.kaynak: www.sanalda1numara.com


5. BU BOLEROYU GIYMEK IÇIN ISE YÖNTEM SU ASAGIDAKI RESIMDEKI GIBI TUTUP GIYECEKSINIZ. HEM DIKILEN YERLER BU SEKILDE DAHA NET GÖRÜLÜYOR.

Resim küçültülmüstür. Orjinal boyutu için tiklayin. Resmin orjinal ölçüsü 682x512 ve 65KB dir.kaynak: www.sanalda1numara.com


6. VEEEE BOLEROMUZ HAZIRR...
BEN ÖNÜNÜ TUTURMAK IÇIN ÇENGELLI IGNE SEKLINDE BIR BROS SEÇTIM. SIZ UÇLARI PONPON OLAN 2 IPLE YADA DÜGME ILEDE BIRLESTIREBILIRSINIZ.

Resim küçültülmüstür. Orjinal boyutu için tiklayin. Resmin orjinal ölçüsü 682x512 ve 63KB dir.kaynak: www.sanalda1numara.com

(click picture to enlarge) resimlerin üzerine tiklayarak büyük hallerini görebilirsinizÖrgü bolero anlatimi


Örgü uzun konçlu patik anlatimi


bd286a26 Anlatimli Örgü Uzun Konçlu Patik Modeli
1-Istenen ölçüde ilmek atilarak 6 sira düz örgü
ile örülür>
9b39ef Anlatimli Örgü Uzun Konçlu Patik Modeli
2-Örgünün arka yüzünde iplik 1 kez sise dolanarak ajur yapilir
898ec28b Anlatimli Örgü Uzun Konçlu Patik Modeli
3-2 ilmek birlikte örülerek kesilir,
3fad0855 Anlatimli Örgü Uzun Konçlu Patik Modeli
4-Örgünün ön yüzünde ilmekler düz örülür>
7a5fffff Anlatimli Örgü Uzun Konçlu Patik Modeli
5-Patigin taban kenarinda iki ve üç numaradaki isiemler sira boyunca tekrar edilip fare disi modeli olusturulur
12d9dc3f Anlatimli Örgü Uzun Konçlu Patik Modeli
6-Fare disi kenarlarin hemen üstüne 4-5 sira haraso örülür>
a7aa1cff Anlatimli Örgü Uzun Konçlu Patik Modeli
7-Patigin burun üstü için ortadan ayrilan ilmekler, iki renkli olarak (jakarli) örülür>
e04b1a69 Anlatimli Örgü Uzun Konçlu Patik Modeli
8-Örgünün ön yüzünde (örgü baslarina devam etmeden) ortadan ayrilan ilmeklerin sonuncusu ile yanlarda kalan ilmeklerden 1 ilmek alinip 2 ilmek birlikte örülür>
64ba1d10 Anlatimli Örgü Uzun Konçlu Patik Modeli
9-Örgünün arka yüzünde yine ortadan ayrilan mekterin sonuncusu ile yanlarda kalan imeMerden 1 ilmek atnip 2 ilmek birlikte örülür>
04d40168 Anlatimli Örgü Uzun Konçlu Patik Modeli
10-Örgünün ön ve arka yüzünde yanlardaki ilmekler birer birer kesilerek (istenen uzunlukta) patigin burun üstü olusturulur>
e2d0ebc5 Anlatimli Örgü Uzun Konçlu Patik Modeli
11-Patign uzun konç kismi 1 düz 3 ters Tek örülerek tamamlanir>
43233dd0 Anlatimli Örgü Uzun Konçlu Patik Modeli
12-Önce taban, ardindan taban kenarlarinda yer alan fare disi örgü ve konç kismi dikilerek bitirilir>
e98864b0 Anlatimli Örgü Uzun Konçlu Patik Modeli




(click picture to enlarge) resimlerin üzerine tiklayarak büyük hallerini görebilirsinizÖrgü uzun konçlu patik anlatimi


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler

.
Dantel Örgü modelleri