MENÜ

En Cok Okunanlar

Bu Blogda Ara


Derya Baykal 2013 örgü bere şapka modelleri

soğuk günlerin ısıtıcısı şapkalar.hem güzel hem şık.bu şapka ve bere modellerini kim kullanmak istemezki,kimi motifli kimisi de kilim desenli.
kulaklıklı bere modelleri için 2 tane güzel model.2012/13 örgü modelleri içinde en çok dikkatimi çekenler,şapka modelleri örgü



Derya Baykal 2013 çocuk elbisesi örülüşü

çocuk elbisesi yapılışı şablonlu ve resimli,tığişi örülen fıfır etekli çocuk elbisesini şemadan bakarak örebilirsiniz.merserize koton iple örmenizi tavsiye ederim.daha güzel olur.ama kış için öreceksiniz bebe yünleride güzeldir.özellikle Alize ve Nako bebe yünleri bu elbiseyi örmek için uygun olur..


Derya Baykal 2013 erkek örgüleri

erkek örgüleri örnekleri,mor renkli yün süveter modeli 
erkek örgü yelek modeli

gri renkli saç örgülü v yaka erkek süveteri,en çok tercih edilen renk gri renktir erkek örgülerinde


Derya Baykal 2013 erkek örgü kazak modelleri

sal yakalı örgü hırka,soğuk günlerde en çok giydiğimiz hırka modelleri içinde bu modeli çok sevdim.özellikle beyler için güzel bir hırka
örgü süverteki deseni yeni ördüğüm bebek hırkasında deniyorum çok güzel oldu.
kağşonlu kazak modeli özellikle gençler için çok şık,yakasına özellikle dikkatinizi çekerim ben çok beğendim,


Derya Baykal 2013 dantel örnekleri

yuvarlak dantel örnekleri,yuvarlak sehpa veya orta masası için değişik danteller
kanser örnekli fiskos masası danteli

yuvarlak yatak odası danteli,kolay bir dantel modeli,resimden rahatça örneği çıkarabilirsiniz.


Derya Baykal 2013 anlatımlı örgü bolero modeli

bolero modeli örülüşü Modelin Yapılışı
Arka: 5 numara örgü şişine 63 (65) ilmek atarak, 20 sıra haroşa örgü örün. 21. sıra başında verilen motif şemasını takip ederek 1 -32 (1 -33) il-meklerini 1 kez uygulayın. Sonra ge-riye doğru takip ederek 31-1 (32-1) ilmeklerini tekrar uygulayarak sırayı tamamlayın. Sonraki sıralarda motif şemasını aynı şekilde takip ederek örgüye devam edin (Motif şeması ör-gü sonuna kadar aynı şekilde takip edilecek). Örgü boyu haroşa örgü-den itibaren 16 cm. endash 38 sıra olduğu zaman koltuk için iki kenardan her 2. sırada 1 kere 2 ve 1 kere 1 ilmek ke-serek örgüye devam edin. Örgü bo-yu koltuk kesiminden itibaren 14 cm. endash 32 sıra (15 cm. endash 36 sıra) olduğun-da, omuzlar için iki kenardan her 2. sırada 2 kere 5 ilmek keserek örün. Omuz için 2. 5 ilmeği kestikten son-ra şişte kalan 37 (39) ilmeği arka ya-ka için açık olarak şişten çıkartın. Açık ilmekleri örgü ipliği ile ilmek di-kişi gibi dikerek kapatın. Sol Ön: (Giyildiği zaman) 5 numara örgü şişine 29 (31) ilmek atarak, 20 sıra haroşa örgü örün. 21. sıradan itibaren verilen motif şeması-nı takip ederek, 4-32 (2-32) ilmekleri-ni uygulayın. Sonraki sıralarda şema-yı aynı şekilde takip ederek örgüye devam edin. Örgü boyu haroşa ör-güden itibaren 16 cm. endash 38 sıra uzun-luğa ulaştığı zaman sol kenardan koltuk için her 2. sırada 1 kere 2 ve 1 kere 1 ilmek keserek örgüye devam edin. Örgü boyu koltuk kesiminden itibaren 3 cm. endash 8 sıra (4 cm.- 10 sı-ra) olduğu zaman, ön yaka için ön ortasından 13 (15) ilmeği beklemeye alın. Sonraki sıralarda ön yaka için her 8. sırada 3 kere 1 ilmek keserek örgüye devam edin. Örgü boyu kol-tuk kesiminden itibaren 14 cm. endash 32 sıra omuz kesimini arkada olduğu gibi aynen uygulayarak örgüyü bitirin. Beklemede olan ön yaka ilmeklerini arka yakada olduğu gibi ilmek dikişi ile kapatın.
Sağ Ön: Sol önde uygulanan işlem-leri ters uygulayarak örün. Kol: Ikiside aynı şekilde örülecek. 5 numara örgü şişine 47 (49) ilmek atarak, 20 sıra haroşa örgü örün. 21. sıra başında verilen motif şemasını takip ederek 9-32 (8-32) ilmeklerini bir kez uygulayın. Sonra geriye doğ-ru takip ederek 31-9 (31-8) ilmekleri-ni tekrar uygulayarak sırayı tamamla-yın. Sonraki sıralarda motif şemasını aynı şekilde takip ederek örgüye de-vam edin (Motif şeması örgü sonuna kadar aynı şekilde takip edilecek). Örgü boyu haroşa örgüden itibaren 12 cm. endash 28 sıra olduğunda kol yu-varlağı için iki kenardan her 2. sırada 1 kere 3, 1 kere 2, 7 kere 1 ve 3(4) kere 2 ilmek keserek örgüye devam edin. Örgü boyu kol yuvarlağından itibaren 10 cm. endash 24 sıra (11 cm. endash 26 sıra) olduğu zaman kalan 11 ilmeği bir kerede kesin.
Bitirme: Örgü parçalarını ölçüleriyle sabitleyip nemli bezle örterek kuru-maya bırakın. Omuzları birleştirin. Yan dikiş ve kol alt dikişlerini birleşti-rin. Kolları yerlerine takın. Saten kur-delayı eşit aralıklarla yaka kenarına geçirin.


Tığ Örgüsü Motifli Bere Modelleri

Her gün biraz daha yaklaşan kış sezonu için örgü çeşitleri biraz daha öne çıkmaktadır. Derya Baykal örgü bere-şapka-şal-eldivenleri bayanların şıklığını tamamlayan örgü çeşitleri. Yeni el örgülerinin gözdesi bereler-atkılar ve örgü eldivenler, olduğu kesin. Bunun yanısıra; örgü şallar, örgü hırkalar ve örgü bolerolar da bayanların kış modasına renk katan örgüler arasında. Yeni Model tığ örgüsü bere çeşitleri ve renkleri göz kamaştıran aksesuarlar dır. Bayanların kışı sıcacık geçirebilmeleri için örgüler vazgeçilmezi olmuştur her kış. Derya Baykal örgü koleksiyonu, bu kış oldukça renkli ve modern tasarımlarla göz dolduruyor. Motifli örgü bereler, ebrulu şık bere-şapka modelleri-renkleri. Rengarenk örgü eldivenler-atkı ve bere takımları da genç kızların kışlık aksesuarlarının en başında gelmektedir. Bayan kışlık örgü modellerinin en şık gözde modelleri bereler olmuştur. Tığ örgülerinin en şık motifli bereleri-yapılışı da oldukça kolay ve severek yapılan el işi. Modern el örgüleri iki şişle örülen bereler,şal-atkı-şapka-eldiven ve hırkalar kış sezonunun vazgeçilmez modası.
Anlatımlı örgü bereler, el örgüsü anlatımlı bere örnekleri-modelleri. Bordo renkli örgü bayan bere modeli.
En şık bordo bere modeli,atkı renkleri-çeşitleri.

İki şişle işlenmiş örgü bere modelleri-çeşitleri.renkleri. Krem rengi örgü bere-atkı modelleri-örnekleri-çeşitleri.
Yepyeni tasarım örgü bere-atkı örneği-yapılışı. Gül motifleriyle şıklık kazanan krem rengi atkı-bere modelleri-yapılışı.

Tığ örgüü ile yapılan örgü bere modeli. Rengarenk boncuklarla süslenerek işlenen bayan bere modeli-örneği.
Yeni moda örgü bereler, en şık örgü bere örnekleri-modelleri-yapılışı.

Beyaz çiçek motifli örgü bere modeli,örneği. Yeni tasarım örgü bereler.
En güzel örgü bere modelleri-çeşitleri. İki şişle örülen motifli bayan bereleri-modelleri-örnekleri.

Tığ örgüsü kırmızı bere-şal modelleri-örnekleri-yapılışı. Motifli kırmızı şal modeli-örneği.
Kırmızı örgü bere-atkı-şal modelleri-örnekleri-yapılışı. En güzel örgü şal-atkı-bere modelleri-yapılışı.


Derya Baykal örgü bere modelleri, örgü eldivenler. Fuşya rengi örgü bere-eldiven modelleri-çeşitleri-örnekleri. En şık örgü fuşya bereler-eldivenler.Kış modasına örgü bereleri örmek çok kolay.


Motifli bere modeli yapılışı. Sepet örgüsü motifli bere modeli-tasarımı-örneği.
Vizon rengi örgü bere modeli-örnekleri-yapılışı. Bayan örgü bereleri-modelleri. Örü motiflerle süslenerek yapılan kışlık bereler. Bayanların kış aksesuarı örgü bere çeşitleri-modelleri-renkleri.

Motifli tığ örgüsü bereler. Tığ örgüleri motifli pembe bere modeli-yapılışı.
Bayanların kış modası örgü bereler.El örgüsü motifli pembe bere örneği-modeli-yapılışı.
Tığ örgüsünden tasarlanmış bayan beresi-modeli-örneği. Pudra rengi tığ örgüsü bere modeli-örneği-yapılışı.
Tığ örgüsü ile örülmüş bayan bere modeli-örneği-tasarımı.

İki şişle örülen ebrulu bayan beresi-modeli-örneği-yapılışı. Motifli örgü bere örneği-modeli-yapılışı.
En şık örgü kışlık bereler. Yeni model bayan örgü bereleri. Dolgulu motiflerin süslediği- ebrulu pembe bere modeli-örneği.

El örgüsü gri bere örneği-modeli, tığ örgüleri gri bereler, sıcak kış geçirmek isteyen bayanların şıklığı örgü bereler.
En şık örgü bere çeşitleri-renkleri-modelleri-yapılışı. Tığ örgüsü ile tasarlanan motifli-örgü-gri bere modeli-yapılışı-örneği.

Kırmızı örgü bere modeli-örneği. Kışlık örgü bereler, kış modası örgü bayan bereleri.
El örgülerinin en şık aksesuarı örgü bereler. Bayan bere çeşitleri-modelleri.
Örgü atkı-bere-eldiven modeli.İki şişle örülmüş püsküllü beyaz bere,  beyaz atkı, beyaz eldivenler'le kış şıklığını yaratın.
İki şişle işlenmiş bayan bere-atkı-eldiven takımları-modelleri-örnekleri-çeşitleri-yapılışı.

Papatyalı örgü bere modeli, tığ örgüsü papatyalı bere örneği-modeli-tasarımı-yapılışı. Tığ örgüsü ile örülen mavi bere üzerine papatya motifleri ve uğur böceği-rengarenk çiçek motifleriyle süslenmiş-en şık örgü papatyalı bere modeli.
En güzel örgü bayan bereleri. Bayan örgü bere modeli-örneği-yapılışı. Papatyalı mavi örgü bere modeli-örneği-yapılışı.
Tığ örgüsü motifli bere, ebrulu örgü bere modeli, tığ örgüsü örgü motifli bere.
Yeni örnekli bayan bere modelleri-yapılışı,örneği-çeşidi, Sıcak bir kış geçirmek isteyen bayanlara özel tasarım örgü motifli bereler.

Tığ örgüsü bere-atkı takımı modelleri, Kış günlerinin en trend aksesuarı örgü atkı-bere çeşitleri-örnekleri-modelleri.
Yeni model örgü atkı-bere modeli. Pudra rengi örgü atkı-bere modası-modeli-örneği-yapılışı.



Kışlık örgü hırkalar, tığ örgüsü modeller, iki şişle örülmüş bayan hırka modelleri, mini örgü hırkalar, uzun örgü hırka modelleri ve farklı örnekleriyle kadınların kışlık kıyafetlerini kombinleyen şık örgü çeşitleri. Yeni moda el örgüsü bayan hırkaları, Derya Baykal örgüleri hırka modelleri,sakallı iplerle örülmüş kürklü hırkalar, motifli örgü hırka modelleri, Derya Baykal bayan örgüleri, bu kış örgü sevenlerin kışlık kombinlerine şıklığı ve modern giyinmeyi de beraberinde getiriyor. Yeni el örgülerinde kışlık kadın hırka çeşitleri ve farklı renkleriyle kış modasına renk katan örgü koleksiyonu. Derya Baykal örgü örneklerinde iki şişle örülen kışlık hırkalar, motifli örgü bayan hırkaları, dantelli yazlık hırkalar, çiçek motifli baharlık örgü hırka modelleri-örnekleri, gül motifli örgü hırkalar, tığ ile işlenmiş kışlık hırka modelleri, göğüs dekolteli yazlık örgü hırkalar, el örgüsü bayan hırka örnekleriyle örgü tutkunları bu kışı sıcacık geçirmeye hazır hissedebilirler. El örgüsü bayan hırka çeşitleri-örnekleri-modelleri. Derya Baykal hırka örnekleri, deryalı günlerin en şık örgü hırka örnekleri-renkleri. Hırkalar, hırka, hırka örneği, hırka örnekleri.
Tığ örgüsü beyaz hırka modeli, yeni model beyaz örgü hırka tasarımı bu kış oldukça moda. Yeni model uzun hırkalar. Kışlık bayan örgü hırka çeşitlerinde saç örgüsü, düz örnekler ve kabartmalı örnekler örgü hırkalara ayrı bir hava katıyor.
Yakadan başlanarak örülen fuşya hırka tığ ile örülen şık model. Bahar günlerinde  bir çok kıyafetlerle tamamlayabileceğiniz örgü mini hırka modeli-örneği. Yeni sezon bayan örgü hırkaları tığ ile işlenmiş yepyeni modeller bu kış çok gündemde.

Tığ örgüsü gri uzun hırka. Bayan örgü çeşitleri arasında uzun hırkaları kombinasyon yaparken bir çok kıyafet seçeneği deneyebilirsiniz. Örgü hırka modellerinde tığ örgüsü ile muhteşem modeller elde edebilirsiniz.
Kelebek modelli dantel hırka modeli, yeni moda beyaz dantelli yazlık hırka modeli-örneği-tasarımı. Yepyeni model dantel beyaz hırka modeli ile abiye kıyafetler tercih edebilirsiniz. Renkli iplerle yeşil yapraklar, pembe güllerle motifler yaparak, çiçekli beyaz dantel hırka, örebilirsiniz.
Göğüs dekolteli örgü mavi hırka modeli-örneği. İki şişle örülen mavi mini hırka. Göğüs dekolteli  mavi hırka modeli -örneği.  Bahar günlerinde giyebileceğiniz dekolteli örgü hırka modeli.
Ebrulu sakallı iplerle örülmüş kapüşonlu hırka modeli. Yeni model kapüşonlu hırka örneği-modeli-tasarımı-rengi. Bayan örgü örneklerinde kapüşonlu hırkalar yeni sezonun en güzel örgü çeşitleri-modelleri-yapılışı.
Motifli örgü hırka modeli,, pudra rengi örgü bayan hırkası, tığ örgüsü motifli bayan hırka modeli-örneği-yapılışı.
Tığ ile örülen motifli hırka tasarımında yaka kısmına sakallı ipler örülmüş. Bu farklı örgü hırkayı rengarenk nako iplerle örebilirsiniz. Kışlık bayan örgü modasında sakallı ipler kürk görünümü katıyor, hırka ve yeleklere.
Parlement mavisi örgü hırka modeli, mini mavi örgü hırka modeli, yakasını sakallı iplerle yaparak farklılık yaratabilirsiniz. Bayan örgü hırkalarında büyük değişim. Kış günlerinin şıklığını örgü hırkalar'la tamamlayabilirsiniz.
Kapüşonlu örgü hırkalar, kışlık örgü bayan hırkası modelleri-örnekleri-çeşitleri.
Yeni model saç örgülü bayan hırkası, iki şişle örülen sarı hırka bayanların kışlık kombinlerini tamamlıyor. En yeni model kışlık hırkalar el örgüsü modeller.



YAYLA ÇORBASI

YAYLA ÇORBASI
MALZEMELER
7 SU BARDAĞI SU ( BİR SU BARDAĞI ET VEYA TAVUK SUYU DA OLABİLİR)
1 KAHVE FİNCANI PİRİNÇ
1 KAHVE FİNCANI UN
1 SU BARDAĞI YOĞURT
1 ADET YUMURTA
1 TATLI KAŞIĞI NANE
1 TATLI KAŞIĞI TUZ2 ÇORBA KAŞIĞI TEREYAĞI

YAPILIŞI

Suyu trncereye koyun, pirinci yıkayın ve suya ilave edin. Bir taşım kaynadıktan sonra ateşte yarım saat pişirin. Bir kaseye yumurtayı kırın, unu yoğurdu tuzu ilave edin ve telli iyice karıştırın. Kaynayan pirinçli suya telle karıştıra karıştıra ilave edin ve 10 dk pişirin. Bir tavada tereyağını eritin naneyi de ilave edin biraz çevirin kaynayan çorbanın üzerine ekleyip servis yapabilirsiniz. Et sulu istenirse pişirirken yarı suyuna ekleyebilirsiniz.

YAPAN ELLERİNİZE SAĞLIK ŞİMDİDEN AFİYET OLSUN :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler

.
Dantel Örgü modelleri