MENÜ

En Cok Okunanlar

Bu Blogda Ara


Derya Baykal MAVI BEYAZ LIF MODELI...


MAVI BEYAZ LIF MODELI...MAVI BEYAZ LIF MODELI... Diger lif modellerim için buraya lütfen..
MAVI BEYAZ LIF MODELI...


Derya Baykal MINIK AYAKLARA MINIK PATIKLER...




MINIK AYAKLARA MINIK PATIKLER...MINIK AYAKLARA MINIK PATIKLER...MINIK AYAKLARA MINIK PATIKLER...
Dügmesiz bebek yeleklerinin sahibesi küçük hanimin patikleri bunlar..Minis minis ve çok sirinler..Allah saglikla güzel günlerde giymeyi nasip etsin prensesimize..hafta sonunuz güzel geçsin selametle kalin dostlar..
MINIK AYAKLARA MINIK PATIKLER...


Derya Baykal HAVLU KENARI DANTEL MODELI


HAVLU KENARI DANTEL MODELIHAVLU KENARI DANTEL MODELI

HAVLU KENARI DANTEL MODELI
HAVLU KENARI DANTEL MODELI
Diger havlu kenari dantel modelleri için buraya...
HAVLU KENARI DANTEL MODELI


Derya Baykal YESIL IPLE DANTEL HAVLU KENARI MODELI



YESIL IPLE DANTEL HAVLU KENARI MODELIYESIL IPLE DANTEL HAVLU KENARI MODELIYESIL IPLE DANTEL HAVLU KENARI MODELIDiger havlu kenari dantel modelleri için buraya...YESIL IPLE DANTEL HAVLU KENARI MODELI


Derya Baykal UGUR BÖCEKLI MIS KOKULU SABUNLARIM

UGUR BÖCEKLI MIS KOKULU SABUNLARIM
UGUR BÖCEKLI MIS KOKULU SABUNLARIM
Minik prensesimle birlikte süsledigimiz ugur böcekli sabunlarimiz.kizimla birlikte süslemek çok daha eglenceli oluyor peçete seçimi kizima ait kesim benim ellerimden yapistirma yine prensesimden biraz kabarikliklar kalmis ama olsun yine de güzel olmuslar dimi:)) daha çok sabun süsledik hediye olacak bir çogu onlarida daha sonra paylasacagim insaAllah..Simdilik bizden bu kadar hepinize çok güzel bir hafta sonu diliyorum selametle ve sevgiyle kalin dostlar...
UGUR BÖCEKLI MIS KOKULU SABUNLARIM


Derya Baykal ÇOK SIK HAVLU KENARI DANTELLERI

ÇOK SIK HAVLU KENARI DANTELLERI
ÇOK SIK HAVLU KENARI DANTELLERI
ÇOK SIK HAVLU KENARI DANTELLERI
ÇOK SIK HAVLU KENARI DANTELLERI Merhaba sevgili dostlarim ve ziyaretçilerim..Yeni gelen haftanin ilk pazartesi gününden hepinize selamlar sevgiler..Bugününüz dünden yarininizda bugünden çok daha güzel olsun..Çok sevdigim bir arkadasimdan havlu kenari dantelleri paylasiyorum sizlerle.Arkadasimin ellerine saglik olsun.Arsivdeydi paylasmak istedim..Fotograf makinam arizalandi yaklasik 2 haftadir servisde ne kadar sürer tamiri bilemiyorum beklemedeyiz.Sanirim bir süre elimde bitenleri yayinlayamacagim arsivden örnekler paylasmaya devam edecegim sizlerle..Hayirlisi olsun ve bu günlük bizden haberler bu kadar selametle kaliniz..
ÇOK SIK HAVLU KENARI DANTELLERI


Derya Baykal ÖRGÜ ÇOCUK HIRKASI

ÖRGÜ ÇOCUK HIRKASI

ÖRGÜ ÇOCUK HIRKASI Bu güzel hirka komsum Aynur ablanin ellerinden torunu Ömer için örmüstü bende resmini çekip arsive atmistim.Bu güzel modeli sizlerle paylasmamak olmaz degilmi..Aynur ablamin ellerine saglik, Ömer'imizde saglikla güle güle giysin insaallah.ÖRGÜ ÇOCUK HIRKASI


Derya Baykal YENI IGNE OYASI MODELI

YENI IGNE OYASI MODELI Arsivden oya modelleri paylasmaya devam..Güzel bir igne oyasi modeli yine memlekette iken resimlediklerimden..YENI IGNE OYASI MODELI


Derya Baykal ilmek kaçirmali bluz anlatimi

resimlerin üzerine tiklayarak büyük hallerini görebilirsiniz
http://jojo1.blogcu.com/
ilmek kaçirmali bluz anlatimi


Derya Baykal 2011 MODASI HIRKA ANLATIMI

AANLATIMINI GÖRMEK IÇIN TIKLAYIN
resimlerin üzerine tiklayarak büyük hallerini görebilirsiniz2011 MODASI HIRKA ANLATIMI


Derya Baykal Deryali Günler Saç Bandi Modeli

resimlerin üzerine tiklayarak büyük hallerini görebilirsiniz

http://www.deryabaykal.gen.tr/wp-content/uploads/s14.jpg
Yapilisi:21 ilmek baslanir , 1 kenar ilmekten sonra ipligi sise dolayarak ajur olusturulur , hemen yanindaki 2 ilmek birlikte örülerek kesilir, 5 ilmek düz örülür, 2 ilmek birlikte örülerek kesilir, ajur olusturulur. Bu sekilde üst üste 4 ajur yapilarak V harfi seklinde örnek konulur, bas çevresi uzunlugunda yapilarak , bitirilir.
Kenarlarina fantazi iplikle tiglama yapilir, arka kisma kisa bir lastik dikilerek bandin saçta kaymamasi saglanir.Deryali Günler Saç Bandi Modeli


Derya Baykal örgü tunik anlatimi

örgü tunik anlatimi
Yapilisi:ARKA:95 ilmek baslanir.

6 sira 1+1 lastik örülür. Jmekler 3 ters 4 düz, 2 ters 4 düz, 2 ters 4 düz, 2 ters 53 düz, 2 ters 4 düz, 2 ters 4 düz, 2 ters 4 düz, 3 ters seklinde dizilip örgüye devam edilir. Aradaki 53 düz ilmekte her 11 sirada bir yanlardan 10'ar ilmek bel oyuntusu olarak kesilir. Beden boyu 71 cm de kol evi için 3+2+1 ilmek kesilir. Beden boyu 87 cm de arka yaka için yaka ortasindan 28 ilmek kesilip her iki yandan omuzlar için 2 sira daha örülür ve omuzlarda kalan 19 ilmek bir defada kesilerek bitirilir.
ÖN:95 ilmek baslanir. 6 sira 1+1 lastik örülür. Jmekler 3 ters 4 düz, 2 ters 4 düz, 2 ters 4 düz, 2 ters 53 düz, 2 ters 4 düz, 2 ters 4 düz, 2 ters 4 düz, 3 ters seklinde dizilip örgüye devam edilir. Aradaki 53 düz ilmekte her 11 sirada bir yanlardan 10'ar ilmek bel oyuntusu olarak kesilir. Beden boyu 71 cm de kol evi için 3+2+1 ilmek kesilir. 9 cm daha örüldükten sonra ön yaka için ilmek sayisi ikiye ayrilip her iki taraftan sayi esit olacak sekilde 24 ilmek kesilip, sonraki siralarda 2+1+1 ilmek daha kesip yaka olusturulur. Beden boyu 87 cm de omuzlarda kalan 19 ilmek bir defada kesilerek bitirilir.
KOL: 44 ilmek baslanir. 6 sira 1+1 lastik örülür. Daha sonra 4+2 lastik seklinde örgüye devam edilir. Kol boyu 50 cm de kol evi için 3+2+1 ilmek kesilip 10 cm daha örülüp ilmekler kesilerek bitirilir.
YAKA: 210 ilmek baslanir. 21 cm 4+2 lastik seklinde örülüp ilmekler kesilir ve yaka çevresine dikilerek bitirilir.

resimlerin üzerine tiklayarak büyük hallerini görebilirsinizörgü tunik anlatimi


Derya Baykal Çocuk Tunik Örnegi

Yapilisi:ÖN : 86 ilmek baslanir, 5 cm 2+2 lastik örülür, lastik üzeri düz örgü ile 15 cm örülüp, jakar teknigi ile gül desenine baslanir.Beden boyu 40 cm de reglan kol kesimine baslanir. Her ön yüzde kenarlardan 1 er ilmek keserek 6 cm daha örülür.4 cm 2+2 lastik yapilirken yanlardan eksiltmelere devam edilir.Kalan ilmekler bir defada kesilir.
ARKA : 86 ilmek baslanir, 5 cm 2+2 lastik örülür, lastik üzeri düz örgü ile 40 cm örülüp, reglan kol kesimine baslanir. Her ön yüzde kenarlardan 1 er ilmek keserek 6 cm daha örülür.4 cm 2+2 lastik yapilirken yanlardan eksiltmelere devam edilir.Kalan ilmekler bir defada kesilir.
KOL :56 ilmek baslanir, 7 sira 2+2 lastik örülür, düz örgü ile turuncu ve beyaz ipliklerle seritler yapilirken her ön yüzde kenarlardan 1 er ilmek keserek 6 cm daha örülür.4 cm 2+2 lastik yapilirken yanlardan eksiltmelere devam edilir.Kalan ilmekler bir defada kesilir.
ASKI :14 ilmek baslanir, 13 cm 2+2 lastik örülür. ( 2 adet yapilir)Çocuk Tunik Örnegi
resimlerin üzerine tiklayarak büyük hallerini görebilirsinizÇocuk Tunik Örnegi


Derya Baykal Converse Patik yapilisi

Image  Hosted by ImageShack.us

Image  Hosted by ImageShack.us
Patigimize 20 zincir çekerek basliyoruz. Tabani olusturmak için
her zincirin üzerini tekli trabzanla dolduruyoruz.Trabzanlar bitince üç zincir çekip, dairesel sekilde trabzan yapmaya devam ediyoruz. Tabanin düz olmasi için her iki uçta bir delige iki kere batarak bir kaç yerde arttiriyoruz.Bu sekilde dönerek taban istedigimiz boyuta gelinceye dek tekli trabzan yapmaya devam ediyoruz.
Tabanin alt kismi bittikten sonra üst kismini yapmak için tabanin ters tarafini kendimize çevirerek üç zincir çekiyoruz.( tabanin düzgün kisminin altta görünen tarafta kalmasi için )
Burasi çok önemli, üç zincir çektikten sonra ilmegi içten alarak tekli trabzan yapmaya devam ediyoruz. igne üstü almayi unutmuyoruz ve bu sekilde hiç arttirmadan bir sira tekli trabzan yapiyoruz.Iste patigimizin tabani olusmaya basladi. Ikinci sirayida tekli trabzanla hiç arttirmadan yapalim. Iki sira trabzandan sonra bir sira kirmizi iple sik igne, onun üzerinede beyaz iple sik igne yapalim.
Böylece patigimizin tabani bitmis oldu.Patigimizin dil kismini yapmak için patigin ön tarafindan istedigimiz kadar ilmek alarak yukariya kadar tekli trabzan yapalim.Pembe kismi yapmak için beyaz kismin bitiminden diger tarafina kadar tekli trabzan yapiyoruz ve her sirada bastan ve sondan birer trabzan küçülterek istedigimiz yükseklige gelince patigimizi bitiriyoruz.Gelelim patigimizi süslemeye;
Patige ismini veren converse logosunu yapmak için sik igneden küçük bir daire yapiyoruz ve üzerine kirmizi iple yildiz isliyoruz. Logomuz tamamlaninca patigimize dikiyoruz. Bagciklarinida taktikmi patigimiz minik ayaklar için kullanima hazir hale geliyor.
resimlerin üzerine tiklayarak büyük hallerini görebilirsinizConverse Patik yapilisi


Derya Baykal kiz çocuklari için hirka anlatimi

IMG_0025
IMG_0017

resimlerin üzerine tiklayarak büyük hallerini görebilirsinizkiz çocuklari için hirka anlatimi


Derya Baykal dantel örtü ve semasi

Kimden DANTELMODELLER
Kimden DANTELMODELLER

resimlerin üzerine tiklayarak büyük hallerini görebilirsinizdantel örtü ve semasi


Derya Baykal dantell oval örtü ve semasi

Kimden DANTELMODELLER
Kimden DANTELMODELLER
resimlerin üzerine tiklayarak büyük hallerini görebilirsinizdantell oval örtü ve semasi


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler

.
Dantel Örgü modelleri