MENÜ

En Cok Okunanlar

Bu Blogda Ara


Salon Sehpası Dantel modeli dantel örnekleri,dantel modelleri

Dantel modelleri ‘nin büyük halini görmek için üzerine tıklayınız.
  Salon Sehpası Dantel modeli dantel örnekleri,dantel modelleri

  Salon Sehpası Dantel modeli dantel örnekleri,dantel modelleri

  Salon Sehpası Dantel modeli dantel örnekleri,dantel modelleri

  Salon Sehpası Dantel modeli dantel örnekleri,dantel modelleri

  Salon Sehpası Dantel modeli dantel örnekleri,dantel modelleri

  Salon Sehpası Dantel modeli dantel örnekleri,dantel modelleri


gönen iğne oyaları Gönen İğne Oyası Havlu Kenarları – Vitrin Takımı

Siteye yorum bırakan bazı okuyucular iğne oyaları örneklerini maillerine göndermemi istemişler. Tabi bunu her istek için ayrı ayrı yapabilmem imkansız. Az önce, fotoğraflarını çektiğim elişlerinden hangisini ekleyeceğime bir türlü karar veremeyince, ben de iğne oyası örneği isteyen okurları kırmayıp ekliyorum bu örnekleri.
907905863 73c8e78d3a m gönen iğne oyaları Gönen İğne Oyası Havlu Kenarları – Vitrin Takımı
Zaten uzun zaman olmuş iğne oyasına ara vereli. Çok sevgili komşum Selma’nın kayınvalidesi Gönen’den almış bu iğne oyalarını. Motifli üçgen şeklindeki havlu kenarı, tam ağır havlu kenarı yapmak isteyenlere göre. Alt taraftaki iğne oyası motifinin detaylı fotoğrafını büyüterek örneğini çıkartabilirsiniz. Yukarıda gördüğünüz gibi aynı motiften oda-vitrin takımı da yapılmış.
907905883 b5012c9b11 m gönen iğne oyaları Gönen İğne Oyası Havlu Kenarları – Vitrin Takımı
Yeşil olan havlu kenarından gözünüz görüyor, gönlünüz de sevdiyse ve iğne oyasında maharetliyseniz karyola-pike takımı da yapabilirsiniz. Bu havlu kenarının alt kısmına bir bez dikilmiş. Oyanın zarar görmemesi için havlu kenarı bu kısımdan havluya dikilirmiş. Bunu da o gün teyzeden öğrenmiş oldum. İğne oyasında ve danteldeki bu özelliği çok seviyorum. Bir örneği, motifi pekçok yere uygulayabiliyorsunuz. Kalıplara bağlı olmaya gerek yok. Havlu kenarını pike-çarşaf kenarı olarak uygulayabilirsiniz ya da tam tersi. Ve ya motifleri birleştirip üstteki gibi bir oda takımı, çeşitli örtüler, tepsi örtüsü yapabilirsiniz.. O yüzden havlu kenarı ararken sitedeki diğer kenar örneklerine de bakmanızı tavsiye ederim. Ya da değişik fikirler arıyorsanız yazılarımda bulabilirsiniz. Bugün de yaza yaza bitiremedim. Aklıma devamlı birşeyler geliyor yazmak için. Neyse hadi bu son paragraf icon smile gönen iğne oyaları Gönen İğne Oyası Havlu Kenarları – Vitrin Takımı Aynı motifli örneğin sanırım dantelini de görmüştüm. Ama iğne oyasında bambaşka bir narinlik, zerafet sözkonusu. Örneği beğendiyseniz ama benim gibi iğne oyası bilmeyenlerdenseniz bence dantelle de deneyebilirsiniz. Eğer bilmiyorum ama öğrenmek istiyorum diyenlerdenseniz işte buyrun sizin için 907905845 a4e40f01f8 m gönen iğne oyaları Gönen İğne Oyası Havlu Kenarları – Vitrin Takımı Siteye yorum bırakan bazı okuyucular iğne oyaları örneklerini maillerine göndermemi istemişler. Tabi bunu her istek için ayrı ayrı yapabilmem imkansız. Az önce, fotoğraflarını çektiğim elişlerinden hangisini ekleyeceğime bir türlü karar veremeyince, ben de iğne oyası örneği isteyen okurları kırmayıp ekliyorum bu örnekleri. Zaten uzun zaman olmuş iğne oyasına ara vereli. Çok sevgili komşum Selma’nın kayınvalidesi Gönen’den almış bu iğne oyalarını. Motifli üçgen şeklindeki havlu kenarı, tam ağır havlu kenarı yapmak isteyenlere göre. Alt taraftaki iğne oyası motifinin detaylı fotoğrafını büyüterek örneğini çıkartabilirsiniz. Yukarıda gördüğünüz gibi aynı motiften oda-vitrin takımı da yapılmış. Yeşil olan havlu kenarından gözünüz görüyor, gönlünüz de sevdiyse ve iğne oyasında maharetliyseniz karyola-pike takımı da yapabilirsiniz. Bu havlu kenarının alt kısmına bir bez dikilmiş. Oyanın zarar görmemesi için havlu kenarı bu kısımdan havluya dikilirmiş. Bunu da o gün teyzeden öğrenmiş oldum. İğne oyasında ve danteldeki bu özelliği çok seviyorum.
907905907 c72a60fa21 gönen iğne oyaları Gönen İğne Oyası Havlu Kenarları – Vitrin Takımı
Bir örneği, motifi pekçok yere uygulayabiliyorsunuz. Kalıplara bağlı olmaya gerek yok. Havlu kenarını pike-çarşaf kenarı olarak uygulayabilirsiniz ya da tam tersi. Ve ya motifleri birleştirip üstteki gibi bir oda takımı, çeşitli örtüler, tepsi örtüsü yapabilirsiniz.. O yüzden havlu kenarı ararken sitedeki diğer kenar örneklerine de bakmanızı tavsiye ederim. Ya da değişik fikirler arıyorsanız yazılarımda bulabilirsiniz. Bugün de yaza yaza bitiremedim. Aklıma devamlı birşeyler geliyor yazmak için. Neyse hadi bu son paragraficon smile gönen iğne oyaları Gönen İğne Oyası Havlu Kenarları – Vitrin Takımı Aynı motifli örneğin sanırım dantelini de görmüştüm. Ama iğne oyasında bambaşka bir narinlik, zerafet sözkonusu. Örneği beğendiyseniz ama benim gibi iğne oyası bilmeyenlerdenseniz bence dantelle de deneyebilirsiniz. Eğer bilmiyorum ama öğrenmek istiyorum diyenlerdenseniz işte buyrun sizin için indir gönen iğne oyaları Gönen İğne Oyası Havlu Kenarları – Vitrin Takımı kaynak: http://www.fiyonk.net/


Yeni yılda yatak örtüsü modelleri nevresim modelleri

Hayallerinizdeki yatak odası modelleri çok şık her zevke göre yatak örtüsü modelleri 10 bed cover models 2012 Yeni yılda yatak örtüsü modelleri nevresim modelleri

11 bed cover models 2012 Yeni yılda yatak örtüsü modelleri nevresim modelleri

12 bed cover models 2012 Yeni yılda yatak örtüsü modelleri nevresim modelleri

13 bed cover models 2012 Yeni yılda yatak örtüsü modelleri nevresim modelleri

14 bed cover models 2012 Yeni yılda yatak örtüsü modelleri nevresim modelleri

15 bed cover models 2012 Yeni yılda yatak örtüsü modelleri nevresim modelleri

16 bed cover models 2012 Yeni yılda yatak örtüsü modelleri nevresim modelleri

17 bed cover models 2012 Yeni yılda yatak örtüsü modelleri nevresim modelleri

18 bed cover models 2012 Yeni yılda yatak örtüsü modelleri nevresim modelleri

19 bed cover models 2012 Yeni yılda yatak örtüsü modelleri nevresim modelleri

1 bed cover models 2012 Yeni yılda yatak örtüsü modelleri nevresim modelleri

20 bed cover models 2012 Yeni yılda yatak örtüsü modelleri nevresim modelleri

21 bed cover models 2012 Yeni yılda yatak örtüsü modelleri nevresim modelleri




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler

.
Dantel Örgü modelleri