MENÜ

En Cok Okunanlar

Bu Blogda Ara


Üçlü Bebek Takimi


YAPILISI:(HIRKA)ARKA:
63 ilmek atalim ve 7 sira haroso çalistiktan sonra fantezi yaprak örgüsü 1 ile devam edelim. 14 sira sonra ters örgüye geçelim. Lastikten 17 cm.(=58 sira) sonra kollar için kenarlarda her 2 sirada 2 defa 4 ilmek, her 2 sirada 4 defa 5 ilmek ve 6 ilmek arttiralim. Elde edilen 119 ilmegi çalisalim. 10 cm. sonra bütün ilmekleri asili birakalim.
SAG ÖN:51 ilmek atalim. 7 sira haroso çalistiktan sonra fantezi yaprak örgüsü 1 ile devam edelim. Lastikten 14 sira sonra sema A daki fantezi yaprak örgüsü 2 ile devam edelim. Eksiltmeleri yaka için sagdan arttirmalari kol için soldan semayi oldugu sekilde çalisalim. Lastikten 98 sira (=29 cm.) sonra kalan 47 ilmegi asili birakalim.
SOL ÖN:Sag ön gibi ama simetrik çalisalim. Yalniz 14. siradan sonra ters örgü ile devam edelim.
YAPILISI:(K1SA PANTOLON) SAG BACAK:
55 ilmek atalim. 7 sira haroso çalistiktan sonra yaprak örgüsü B ile devam edelim. Arttirmalari kenarlarda semada verildigi gibi çalisalim. (71 ilmek). Yine eksiltmeleri çalisalim. Pantolon agindan 64 sira sonra kemer için 6 cm. 1/1 lastik çalisalim. Ilmekleri kapatalim.
SOL BACAK:Sag bacak gibi çalisalim. Yalniz 14. siradan sonra ters örgü ile devam edelim. Pantolon agindan 50 sira sonra 1 kenar ilmegi ile solda 1 motif çalisalim.
YAPILISI: (SAPKA) -3.5 no.lu sisler ile 84 ilmek atalim ve söyle çalisalim: *11 ilmek ters örgü, 1 ilmek düz örgü*, 6 defa *dan* tekrar edelim. 7 cm. sonra düz örgüden önce 2 tersten beraber çalisalim. Sonra sapkanin kenarlari için fantezi yaprak örgüsü 1 ile devam edelim. 14 sira sonra 8 sira haroso çalisalim. Ilmekleri kapatarak kurdeleleri dikelim.
Hazirlanisi:Sirti, kotlari igne ardi ile kapatalim. Kollar boyunca 31 ilmek toplayarak 14 sira fantezi yaprak örgüsü 1 çalisalim. 8 sira haroso çalistiktan sonra ilmekleri kapatalim. Kol altlarini ve yanlari dikelim. Yaka oyuguçevresinden 20 ilmek toplayarak 10 cm.lastik çalisalim. Öne ve kollara fotografta görüldügü gibi kurdeleler yapip gizli dikislerle tutturalim.
HAZIRLANISI (KISA PANTALON):Ilmekleri kapatalim. Pantolon agini dikelim. Kemeri ikiye kivirarak içine lastik geçirelim. Fotografta görüldügü gibi kurdelalari dikerek pantolonu tamamlayalim.


resimlere tiklayarak büyük hallerini görebilirsiniz
bebek örgüleri bebek battaniyeleri patik sapka modelleriÜçlü Bebek Takimi



0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler

.
Dantel Örgü modelleri