MENÜ

En Cok Okunanlar

Bu Blogda Ara


çocuk bere ve hirka anlatimi

çocuk bere ve hirka anlatimi

Yapilisi:ARKA: 63 ilmek baslanir, modelli örgü ile örgüye devam edilir. Kol kesimi yapmadan beden boyu 35 cm de arka yaka ortasindan 14 ilmek kesilir, toplam 37 cm olana kadar yanlarindan her sirada 4'er ilmek kesilip, omuzlarda kalan ilmekler bir defada kesilip bitirilir.
ÖN: 37 ilmek baslanir, ön bant 6 ilmek 1+1 lastik örülüp diger ilmekler modelli örgü ile örülür. Beden boyu 28 cm de ön yaka için önce 6 ilmek daha sonra omuz hizasina kadar her sirada l er ilmek kesilip omuzlarda kalan ilmekler bir defada kesilerek bitirilir. Diger ön parça örülürken ön bantta esit araliklarla 6 ilik açilir.
KOL: 43 ilmek baslanir, 2 sira 1+1 lastik örülür. Lastik üstü modelli örgü ile devam edilir. | 59 ilmek olana dek yanlardan ara ara ilmek artisi yapilir. Kol boyu 26 cm de ilmekler bir defada kesilerek bitirilir.
YAKA: Yaka etrafindan sise 84 ilmek toplanarak 3 cm çift lastik örülür. (Çift lastik: Düz r ilmekler örülmeden alinip, ters ilmekler örü- ] lür. Her sirada düz ilmekler örülmeden alinip, ters ilmekler.) /pP
BERE: 56 ilmek baslanir, 2 sira 1+1 lastik j örülüp, lastik üstünde aralikli 4 ilmek art- | j tirilarak 60 ilmege ulasilir. 11 cm düz örülür. m Daha sonra 2 sirada bir 4 kez esit araliklar-II la 3 ilmek birlikte örülüp kesilir. 28 ilmek öa6 kalinca 6 sira düz örülüp tepede 3 ilmek |P kalana dek l er ilmek kesilir. Ucuna püskül yapilir.
ÖRGÜ MODELI:1 ters 1 düz i örülür. Arka sirada düzler bol i olarak örülmeden bos alinir. Igl iki sirada bir, bu islem kaydiri-ak yapilir. (Bir sira önceki bos alinan 2 düz ilmegin arasindaki düz ilmek bos alinarak kaydirma yapilir.)


RESIMLERE TIKLAYARAK BÜYÜK HALLERINI GÖREBILIRSINIZ
AYRICA SAYFANIN SAG BASINDAKI GOOGLE DANTELMODELLER GRUBUZA MAILINIZ ILE ÜYE OLURSANIZ TÜM EKLENEN MODELLER ANINDA MAILINIZE GELECEKTIRçocuk bere ve hirka anlatimi



0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler

.
Dantel Örgü modelleri