MENÜ

En Cok Okunanlar

Bu Blogda Ara


Derya Baykal Bebek elbise anlatimi

ARKANIN YAPILISI :
YETMIS  ilmek baslayinVe düz örgü örün. SEKIZ sira fusya rengi ip ile,BES sira pembe,ÜÇ  sira beyaz,IKI sira bordo,BES sira fusya, BES sira bordo, BES sira fusya, IKI sira beyaz, BES sira pembe,IKI sira beyaz, DÖRT sira bordo, ON sira fusya,ALTI sira pembe,IKI sira bordo,BES sira bordo, IKI sira beyaz,IKI sira fusya, BES sira bordo,SEKIZ sira fusya,IKI sira bordo rengi ip ile düz örgü örüyoruz. Pembe ipe geçiyoruzVe koltuk oyuntusunu yapmayaBasliyoruz.  ALTI  sira pembe örecegiz. ALTI sirada koltuk alti için giderkenVe dönerken ÜÇER ilmek eksiltiyoruz. Diger DÖRT sirada da IKI+BIR eksiltme yapiyoruz. IKI sira beyaz, IKIsira bordo, BESsira fusya , IKI sira beyaz, BES sira pembe,IKI sira fusya, BES sira bordo renk ip ile örüyoruz. Pembe ip ile YIRMI SEKIZ ilmek ördükten sonra 1 ilmek eksiltme yapin ve sirayi sonuna kadarÖrün. Siste ki ilmekler YIRMI SEKIZ ilmekten olusan2 parça halini aldi. Bu 2 parçayi ayri ayri örecegiz.ÜÇ sira beyaz, SEKIZ sira fusya, IKI sira bordo,DÖRT sira pembe ip ile örünVe kesin. Diger YIRMISEKIZ ilmegi de ayni sekilde örün.
ÖNÜN YAPILISI :
YETMIS ilmek baslayin. Koltuk alti kesimine kadar arkaIle ayni örün. Koltuk altini  ÜÇ+IKI+BIR+BIR seklinde kesin. Arka parçasinda ki renk siralarini ön parçadada uygulayin.  Yakayi V seklinde kesin. Ön veArka parçalari biribirine dikin veArka kismina dügme dikin.
FIRFIRIN YAPILISI :
YÜZ SEKSEN ilmek baslayin.YIRMI cm olana kadar fusya renk ip ile harosa örgü örün. Son sirada iki- üç sirada 1 eksiltme yaparak  YÜZ OTUZ ilmek kalmasini saglayin ve kesin. Firfiri elbisenin altinaDikin.
resimlere tiklayarak büyük hallerini görebilirsiniz bebek örgüleri bebek battaniyeleri patik sapka modelleriBebek elbise anlatimi



0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler

.
Dantel Örgü modelleri