MENÜ

En Cok Okunanlar

Bu Blogda Ara


Derya Baykal YENI AVIATRIX BEREMIZ VE RESIMLI YAPILISI....

YENI AVIATRIX BEREMIZ VE RESIMLI YAPILISI....YENI AVIATRIX BEREMIZ VE RESIMLI YAPILISI.... Bu kirmizi Aviatrix bereyide geçen hafta örmüstüm ama çiçegi ve fiyonk ayrintisini yeni ekledim..Kizim için daha önce burada ördügüm bolero ve eteginden kalan 1 yumak ip vardi beresinide öreyim tam takim olsun diyerek yine bu simli iple ördüm..Ama açiklama için daha önceki bereden kalan ipimi kullandim.

Daha öncede yazmistim bu modeli
Ravelry de gördüm ve dilerseniz farkli dillerdeki açiklamalarina linkden ulasabilirsiniz.. Sözü uzatmadan ve berenin yapilisini merak eden dostlarimi da daha fazla bekletmeden ben türkçe açiklamasina geçiyorum..Resimler üzerinde anlatmaya çalistim umarim örmek isteyenlere yardimci olabilirim.Takildiginiz bir yer olursa yorum birakin elimden geldigince yardimci olmaya çalisirim..Örenlere kolay gelsin..Hepinize saglikla ve huzurla geçirebileceginiz güzel bir hafta sonu diliyorum selametle kalin..Benim için her zaman çok kiymetli olan yorumlarinizi da bekliyoruuummmm........

YENI AVIATRIX BEREMIZ VE RESIMLI YAPILISI....YENI AVIATRIX BEREMIZ VE RESIMLI YAPILISI.... Tersden ve düzden örmeden aldigimiz ilmekleri harosa örerken küçük deliklerin olusmamasi için nasil örmemiz gerektigini buradaki hanim 2 kisa videoyla anlatiyor sagolsun benim çok isime yaradi sizlerde faydalanabilirsiniz..

YENI AVIATRIX BEREMIZ VE RESIMLI YAPILISI....YENI AVIATRIX BEREMIZ VE RESIMLI YAPILISI....



0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler

.
Dantel Örgü modelleri