MENÜ

En Cok Okunanlar

Bu Blogda Ara


Derya Baykal KREMCINIZ.COM ve MARIFETANE ISBIRLIGIYLE DOGACI KAYISILI GÜZELLIK SETI ÇEKILISI...


Merhaba dostlarim ve ziyaretçilerim; Kremciniz.com sponsorlugunda marifetane'de yeni bir kampanya basliyor.Firmamiz Kremciniz.com.dan Dogaci, Sebamed, Biorichi Saglik,Rosense Gül Ürünleri gibi kaliteli dogal ürünleri en uygun fiyatlarla dogrudan siparis vererek temin edebilirsiniz.
Sponsorum Kremciniz.com'un hediyesi güzelliginize güzellik katacak Dogaci marka Kayisili güzellik seti...Kremciniz.com bu seti katilimcilardan 2 kisiye hediye ediyor.

KREMCINIZ.COM ve MARIFETANE ISBIRLIGIYLE DOGACI KAYISILI GÜZELLIK SETI ÇEKILISI...
Setimizin içinde neler varmis bir bakalim...



KREMCINIZ.COM ve MARIFETANE ISBIRLIGIYLE DOGACI KAYISILI GÜZELLIK SETI ÇEKILISI...Günlük cilt bakimi için kullanilan ideal nemlendirici ve gerginlestirici dogal kremdir.Gözalti kirisikliklari, göz çevresi, yüz ve cilt bakim ürünüdür.KREMCINIZ.COM ve MARIFETANE ISBIRLIGIYLE DOGACI KAYISILI GÜZELLIK SETI ÇEKILISI...Kayisi çekirdegi yagi ve zeytinyagindan üretilmistir.Kayisi sabunu saç dökülmesine ve kepege karsi etkilidir.Saç tellerini kuvvetlendirerek yumusaklik verir.Köpürtücü ve renklendirici kimyasal katki maddeleri içermez.KREMCINIZ.COM ve MARIFETANE ISBIRLIGIYLE DOGACI KAYISILI GÜZELLIK SETI ÇEKILISI...
Soguk pres üretim teknigi ile tatli kayisi çekirdeklerinden elde edilir.Içerigindeki A ve E vitamini cildi nemlendirip dogal bir canlilik ve parlaklik vererek akneleri temizler gözalti ve ciltteki kirisikliklari azaltarak cildinizi gençlestirir.


KREMCINIZ.COM ve MARIFETANE ISBIRLIGIYLE DOGACI KAYISILI GÜZELLIK SETI ÇEKILISI...Cildi güzellestirmek için kullanilabilecek dogal ürün çesitlerinin arasinda kil, en etkilisidir.Tek basina veya diger maddelerle karisik olarak kullanilan kil, her tür cildi temizler, sikilastirir ve besler, toksinleri atar.Kirleri, cildin en derin tabakalarindan disari çikartir.Dogaci beyaz kil normal ve karma ciltler için en ideal kildir.

ÇEKILISE KATILMAK IÇIN...

1- Blogumun izleyicisi ol..

2- Kremciniz.com Face sayfasini begen..

3- Kremciniz.com sitesine üye ol begendigin ürünlerden birine yorum yaz..


4-Çekilisi blogunda, facebook'unda ve twitterinde yukaridaki ilk resim ve linkleriyle paylas ve bu postun altina islem tamam diye paylasim linklerinle birlikte yorum birak.Yorumlariniz onaylansa bile verdiginiz linkler kontrol edildikden sonra çekilise dahil oluyorsunuz.
-Blogun yoksa sana uyan diger sartlari tamamlayip yorumlardan adsiz seçenegini isaretleyerek ad-soyad ve mail adresini yaz çekilise katil..




Çekilis 01 Subat 2012 de24:00 de bitecek çekilis talihlisi yine Random.org araciligiyla belirlenerek buradan ilan edilecektir..Tüm katilimcilara bol sans diliyorum..

Kampanyamizin sponsoru KREMCINIZ.COM ve destegi için Mustafa bey'e tesekkürler..




KREMCINIZ.COM ve MARIFETANE ISBIRLIGIYLE DOGACI KAYISILI GÜZELLIK SETI ÇEKILISI...



0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler

.
Dantel Örgü modelleri