MENÜ

En Cok Okunanlar

Bu Blogda Ara


Derya Baykal Converse Patik yapilisi

Image  Hosted by ImageShack.us

Image  Hosted by ImageShack.us
Patigimize 20 zincir çekerek basliyoruz. Tabani olusturmak için
her zincirin üzerini tekli trabzanla dolduruyoruz.Trabzanlar bitince üç zincir çekip, dairesel sekilde trabzan yapmaya devam ediyoruz. Tabanin düz olmasi için her iki uçta bir delige iki kere batarak bir kaç yerde arttiriyoruz.Bu sekilde dönerek taban istedigimiz boyuta gelinceye dek tekli trabzan yapmaya devam ediyoruz.
Tabanin alt kismi bittikten sonra üst kismini yapmak için tabanin ters tarafini kendimize çevirerek üç zincir çekiyoruz.( tabanin düzgün kisminin altta görünen tarafta kalmasi için )
Burasi çok önemli, üç zincir çektikten sonra ilmegi içten alarak tekli trabzan yapmaya devam ediyoruz. igne üstü almayi unutmuyoruz ve bu sekilde hiç arttirmadan bir sira tekli trabzan yapiyoruz.Iste patigimizin tabani olusmaya basladi. Ikinci sirayida tekli trabzanla hiç arttirmadan yapalim. Iki sira trabzandan sonra bir sira kirmizi iple sik igne, onun üzerinede beyaz iple sik igne yapalim.
Böylece patigimizin tabani bitmis oldu.Patigimizin dil kismini yapmak için patigin ön tarafindan istedigimiz kadar ilmek alarak yukariya kadar tekli trabzan yapalim.Pembe kismi yapmak için beyaz kismin bitiminden diger tarafina kadar tekli trabzan yapiyoruz ve her sirada bastan ve sondan birer trabzan küçülterek istedigimiz yükseklige gelince patigimizi bitiriyoruz.Gelelim patigimizi süslemeye;
Patige ismini veren converse logosunu yapmak için sik igneden küçük bir daire yapiyoruz ve üzerine kirmizi iple yildiz isliyoruz. Logomuz tamamlaninca patigimize dikiyoruz. Bagciklarinida taktikmi patigimiz minik ayaklar için kullanima hazir hale geliyor.
resimlerin üzerine tiklayarak büyük hallerini görebilirsinizConverse Patik yapilisi



0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler

.
Dantel Örgü modelleri