MENÜ

En Cok Okunanlar

Bu Blogda Ara


Derya Baykal Colormatik Bebek Hirkasi anlatimi

http://www.orgumodelleri.org/wp-content/uploads/2010/11/bebek-h%C4%B1rka.jpgYapilisi:ARKA: 70 ilmek baslanir, 4 cm 1+1 lastik örülür. Diagram takip edilerek baklava motifleriyle örgüye devam edilir. Beden boyu 18 cm de kol evi için yanlardan 2'ser ilmek kesilir. 10 cm daha örülerek arka yaka için ortadan 18 ilmek kesilir. Omuzlarda kalan 24'er ilmek üç kademede kesilerek bitirilir.
ÖN: 38 ilmek baslanir, 4 cm 1+1 lastik örülür. Diagram takip edilerek baklava motifleriyle örgüye devam edilir, 18 cm örülür. Kol evi için yandan 2 ilmek kesilir. 8 cm daha örülerek yaka için 4+3+2 ilmek kesilir. 2 cm daha örülerek omuzda kalan 24 ilmek üç kademede kesilerek bitirilir. Ön bant için 7 sira 6 ilmek haraso örülüp, ilk ilik açilir, her 5 cm de bir 4 adet ilik açilarak bitirilir.
KOL: 36 ilmek baslanir, 4 cm 1+1 lastik örülür. Diagram takip edilerek baklava motifleriyle örgüye devam edilir. Her 3 cm de bir yanlardan l er ilmek artis yapilir, 54 ilmege f ulasilir. Kol boyu 23 cm de bütün ilmekler bir defada kesilerek bitirilir.
YAKA: Yaka kenarindan sise 52 ilmek toplanarak 4 cm 1+1 lastik örülüp,geriye kivrilarak dikilip bitirilir.
Not: Örneklerde kullanilan renk numaralari nakoya aittir.Siz dilerseniz baska bir markanin istediginiz renklerini kullanabilirsiniz.

resimlere tiklayarak büyük hallerini görebilirsiniz bebek örgüleri bebek battaniyeleri patik sapka modelleriColormatik Bebek Hirkasi anlatimi



0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler

.
Dantel Örgü modelleri