MENÜ

En Cok Okunanlar

Bu Blogda Ara


Derya Baykal S aÇ ÖRGÜLÜ burgulu hirka anlatimi



ARKA: 60 ilmek geçirilip 4 sira tersten düz örgü üe örgülenip fantezi örgü ile devam edilir. 53 cm. de yanlardan, koltuk için 3,2,1 ve l er ilmek eksiltilir. Koltuktan itibaren 20 cm. de bütün ilmekler bir defada kapatilir.
SAG ÖN: 35 ilmek geçirilip 4 sira tersten düz örgü ile örgülenip fantezi örgü ile devam edilir. Toplam 48 cm. de örgünün sag yanindan, yaka için 4 sirada bir 10 defa l er ilmek eksiltilir/Toplam 53 cm. de örgünün sol yanindan koltuk için 3,2,1 ve l er ilmek eksiltilir. Koltuktan itibaren 20 cm. de kalan ilmekler bir defada kapatilir. Ikinci ön de ayni sekilde simetrik olarak örülür.
KOL: 35 ilmek geçirilip 4 sira tersten düz örgü ile örgülenip, fantezi örgü ile devam edilir. Yanlardan 7 cm. de bir 5 defa l er ilmek artirilir. Toplam 42 cm. de yanlardan koltuk için 3,2,8 defa l er ilmek, ye 3 defa 2'ser ilmek eksiltilir. Kalan ilmekler bir defada kapatilir. Ikinci kol da ayni sekilde örülür.
YAN BORDÜRLER: Arka kismin yanlarindan 40 sira uzunlugunda 30 ilmek alinir ve 3 sira tersten düz örgü ile örgülenip kesilir.
Önlere de ayni sekilde bordur yapilir.
HAZIRLANISI: Dikisler dikilir. (Re simde görüldügü gibi iki açiklik biraki larak dikilir). Kollar kapatilip takilir Önlerden ve arka yakadan ilmekler ah narak tersten düz örgü ile örülür
RESIMLERE TIKLAYARAK BÜYÜK HALLERINI GÖREBILIRSINIZ
AYRICA SAYFANIN SAG BASINDAKI GOOGLE DANTELMODELLER GRUBUZA MAILINIZ ILE ÜYE OLURSANIZ TÜM EKLENEN MODELLER ANINDA MAILINIZE GELECEKTIRS aÇ ÖRGÜLÜ burgulu hirka anlatimi



0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler

.
Dantel Örgü modelleri