MENÜ

En Cok Okunanlar

Bu Blogda Ara


Deniz kizi elbise modelleri ve fiyatlari

Sarisin, esmer veya kumral farketmeksizin, vücuduna güvenen bakimli bayanlarin en fazla hosuna giden elbise modellerinden biriside deniz kizi tarzindaki elbiselerdir. Bir baska deyisle balik etekli elbiselerdir. Son yillarda müzik ödüllerinin veya film ödüllerinin sahiplerini buldugu gecelerde ve özel davetlerde ünlü bir çok kadin sanatçi bu tarz elbiseleri tercih ediyor. Bu durum modayi yakindan takip edenlerin gözünden de kaçmamistir herhalde. 
Bayanlari oldukça zarif gösteren deniz kizi elbiselerinin en önemli özellikleri vücudu saran yapisi ve etek kisimlarinin asagiya dogru genislemesidir. Buda bizlere bir baliktan esinlenilerek hayal dünyamiza girmis olan deniz kizini hatirlatmaktadir. Bu tarz elbiseler, sizler için özel olan bir günde o gecenin en güzel bayanlarindan birisi olmaniz için güzel bir seçim diyebiliriz. Son senelerde daha fazla görmeye alistigimiz balik elbiseler, aslinda geçmisten günümüze her zaman moda trendlerinde yerini almistir.
Her kadin güzel giyinmek ister. Ama dogruyu söylemek gerekirse, deniz kizi elbiseleri her bayana uyacak tarzda elbiseler degildir. Bu tarz elbiseleri giyebilmeniz için öncelikle çok uzun olmasa da en azindan orta boylu bir bayan olmaniz gerekir. Ayni sekilde zayif bir bayan olmanizda sarttir. Ancak bu sekilde bu elbiseyi iyi tasirsiniz. Ayrica istisna tasarimlar hariç, balik elbiselerin üst kisminin askisiz oldugunu söyleyebiliriz. Bazi modellerin etek kisimlari düz kesimlidir. Bazilarinin ki ise aksine daha süslü olacak sekilde püsküllü veya boncuklu olarak tasarlanmistir. 
Deniz kizi elbiselerini kolay kolay her magazada bulmaniz zordur. Bu tip elbiseler genel olarak özel isteklere göre tasarlandigi için, belli basli firmalarin magazalarindan ebatlariniza göre siparis verebilirsiniz. Bu isi özenle yapan bazi firmalarin örnek elbise modellerinin resimlerini ve asagi yukari fiyatlarini sizler için yaptigimiz arastirmalar sonrasinda paylasiyoruz.
Lacivert boncuklu detaylari olan deniz kizi elbise.
Mor deniz kizi elbise modeli.
Pembe pileli deniz kizi elbise.
Siyah püsküllü etekli deniz kizi elbise. 
Turkuaz renk islemeli deniz kizi elbise.
Kirmizi pullu deniz kizi elbise.Deniz kizi elbise modelleri ve fiyatlari



0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler

.
Dantel Örgü modelleri